Nyheder

22.02.2019

Del nyheden

Stram i betrækket?

Skal dine møbler bevare et super stramt og formfast udseende, betaler det sig at kigge på kvaliteten af den indvendige kerne.

Det er nemlig ikke kun på det ydre, at finish spiller en afgørende faktor, når slutproduktet skal fremstå unikt og knivskarpt

Når kunden modtager det færdige produkt til videre montering af f.eks. stel eller betræk, er det overordentlig vigtigt, at overfladen giver de bedste forudsætninger for vedhæftning, ligesom det er vigtigt at polstringsmaterialet arter sig helt i overenstemmelse med producentens forventninger i såvel selve arbejdsprocessen som det færdige resultat.

BPI har udviklet en helt ny fremstillingsmetode under den i forvejen unikke formstøbningsproces. Resultatet er en helt ren og strømlinet overflade, der afspejler præcision og kvalitet og – ikke mindst – gør det efterfølgende polstringsarbejde nemt og smidigt. Samtidig sætter det møbelproducenten i stand til at aflevere et færdigt produkt i en beundringsværdig finish, der kan leve op til navnet, og som slutbrugeren slutteligt kan nyde godt af – ned til mindste detalje.

Den nye teknik har betydet en mere åben cellestruktur, der bl.a. medfører betrækkets forstærkede vedhæftning og levedygtighed, og foruden dette er der indført et sundere og mere miljøvenligt alternativ i produktionen, hvilket blot er endnu en ekstra, fordelagtig dimension.

Den nye fremstillingsproces bruges i fremstillingen af BPI’s egenproducerede blødstøbte varemærker, PurFlex® og PurFusion® – og er nu indarbejdet som standard i alle BPI- producerede møbelkonstruktioner.

Hos BPI arbejdes der til stadighed videre med nyudviklingen og nye teknologier på flere andre beslægtede områder som nye støbeprocesser til hårdtskum m.m. En udvikling med spændende perspektiver.

Eksempel på nyere produkt efter den nye fremstillingsmetode.
En overflade som nyfalden sne – men som varer længere.
En lang række gode fordele ved BPI’s fremstillingsproces.
Gå tilbage til oversigten

Flere nyheder