Nyheder

04.01.2019

Del nyheden

Velkommen til vores nye salgsdirektør

Det er glædeligt at informere om, at vi pr. 4. januar 2019 har ansat Jesper Dalgaard som salgsdirektør med ansvar for BPI’s samlede globale salg

Jesper har stor erfaring med internationalt salg, salgsledelse og forretningsudvikling. Erfaringerne har han tilegnet sig via ansættelser hos bl.a. Sirap Group SpA, Plus Pack A/S og Glud & Marstrand A/S. Fællesnævneren for stillingerne har været at fremme væksten med såvel eksisterende som nye kunder.

I sin position som salgsdirektør hos BPI vil Jesper få det overordnede ansvar for salget og dermed blive ansvarlig for segmenterne High-end Furniture, DWGHVAC og BPI Specialities.

Med sin solide salgsmæssige baggrund og udprægede kommercielle og branche relevante erfaringer vil Jesper bidrage til, at BPI fastholder sit kundefokus og til stadighed sikrer vores kunder unikke og markeds- / kundetilpassede løsninger.

Jesper har første arbejdsdag hos BPI fredag d. 4. januar. I de første par uger af ansættelsen gennemgår Jesper et introduktionsprogram, hvorefter han ser frem til at påbegynde en spændende dialog og et frugtbart samarbejde med vores gode kunder.

Jesper Dalgaard kan foreløbig kontaktes pr. mail: jda@bpi.dk

Viser frem til samarbejdet med Jesper og takker på forhånd for en god modtagelse hos vores kunder.

Jesper Dalgaard Salgsdirektør

Gå tilbage til oversigten

Flere nyheder