Nyheder

02.02.2018

Del nyheden

Case: Hi-Con A/S – en smal sag med brede perspektiver

To innovative spillere inden for byggeindustrien indgår i stærkt samarbejde omkring nye, ultratynde vægkonstruktioner med et af markedets bedste isoleringsværdier.

Hi-Cons nye administrationsbygning skal være med til at sætte dagsordenen for nytænkning af materialer til byggeindustrien, der med sine enestående egenskaber gør det muligt at koble design, holdbarhed og pladsbesparelse sammen. Udbyttet bliver ikke til at tage fejl af, mener Tommy Bæk Hansen, udviklingschef for byggeprojektet, som i øvrigt benævner projektet ”det umulige byggeri”:

Ideen med netop dette projekt er at vise, hvad vi kan med vores løsninger, takket være nogle ret interessante materialer og teknikker: Hvad der før var en udfordring, er faktisk nu en mulighed, og det giver arkitekterne og entreprenørerne helt unikke designmæssige friheder.

Et af styrkepunkterne ved den nye administrationsbygning er de ultratynde vægkonstruktioner, hvor man støber beton med en særlig type isolering med unikke egenskaber, som gør det muligt at bevare de ønskede dimensioner for bygningen, og få maksimal udbytte af kvadratmeterne. Tilblivelsen af de nye vægkonstruktioner sker i samarbejde med isoleringseksperter fra Bramming Plast-Industri A/S, der har mere end 40 års erfaring med gennemtænkte kundespecifikke isoleringsløsninger – hvad enten der er tale om helt simple eller mere komplekse installationer.

Læs mere om samarbejdet

Gå tilbage til oversigten

Flere nyheder