Nyheder

09.04.2019

Del nyheden

Bramming Plast-Industri ruster sig til fremtiden

Bramming Plast-Industri offentliggør et regnskab med tilfredsstillende resultat på 11,1 mio. efter skat for 2018 og med en vækst i omsætningen på 8%.

“Vi har haft fuld fokus på lønsomheden, hvilket i nogen omfang har reduceret den aggressive vækst til et mere kontrolleret niveau”, siger administrerende direktør Jesper Brix – og fortsætter:

”Vi har fortsat investeret i både maskiner, robotteknologi og produktoptimeringer. Men det har i større grad også været vigtigt for os selv at kunne følge med og være i takt med kundernes efterspørgsler og – ikke mindst – forventninger. Derfor har vi også sat yderligere fokus på kvalitets- og procesoptimeringer og generelle effektiviseringer på flere centrale områder i organisationen”.

”I forhold til produktmix og -optimeringer arbejder vi fortsat med yderligere skærpning af vores egenproducerede varemærker, hvor vi bl.a. har videreudviklet på fremtidens isoleringsmaterialer og næste generation af lyddæmpende skum til forbedring af arbejdsmiljøer og institutioner”.

”Samtidig har vi fundet flere nye anvendelsesområder for en af vores andre primære produktkategorier – nemlig vibrationsdæmpende skum til industri, bygninger og anlæg”.

For at forberede organisationen til udviklingen har BPI foretaget nogle vigtige strukturelle dispositioner, herunder bl.a. en ledelsesmæssig fusionering af kundeservice og planlægningsafdeling, implementering af helt nyt planlægningssystem samt indgående samarbejde med SDU og Industriens Fond om et længerevarende S&OP- forløb til internt trim og opstramning af virksomhedens pligtegenskaber og serviceydelser.

”Vi tror på, at vi – med de forskellige tiltag – kommer i langt bedre trit med kundernes aktuelle behov – og samtidig bliver endnu bedre til at reagere hurtigere på markedets temposkift og udfordringer”; afslutter Jesper Brix.

Gå tilbage til oversigten

Flere nyheder